ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις για το PROSPECT Club of Benefits που αφορούν τα μέλη

Σήμερα τι οφέλη υπάρχουν για αυτούς που θα γίνουν μέλη ;
Το club ακριβώς επειδή βρίσκεται στο αρχικό στάδιο δημιουργίας ακόμη, δεν προσφέρει κάποια οφέλη προς το παρών στα μέλη και για αυτό το λόγο τα μέλη που εγγράφονται σήμερα ονομάζονται ιδρυτικά μέλη. Τα ιδρυτικά μέλη, ακριβώς γιατί στην παρούσα φάση δεν απολαμβάνουν κάποια οφέλη αλλά στηρίζουν την προσπάθεια, προβλέπεται στο σύντομο μέλλον να έχουν τα πλεονεκτήματα που διατυπώνονται στο παράρτημα IV.
Ποιος είναι ο αριθμός μελών όπου και θα μπορούμε να πούμε ότι το club έκλεισε και δεν δέχεται νέα μέλη ;
Ο αριθμός των μελών που θα ανήκουν στο club συνολικά θα είναι 4.332.961 μέλη παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένου των ιδρυτικών μελών που θα είναι τα πρώτα 70000 μέλη και των 8191 συνεργατών.
Η συνδρομή όταν το club αρχίσει να αποκτά ορατή ισχύ θα αλλάξει ;
Όχι
Ποιες είναι οι υποχρεώσεις ενός μέλους ;
Κάθε μέλος οφείλει να πληρώνει έγκαιρα την συνδρομή των 3 ευρώ και η οποία κάθε 12 μήνες μια φορά το χρόνο δηλαδή θα είναι 8 ευρώ.
Μπορεί ένα μέλος να επενδύσει επιπλέον χρήματα ;
Φυσικά. Αφού μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται από τα μέλη η επένδυση ξεκινά και ο χρόνος για τα μέλη που έκαναν επιπλέον κατάθεση προκειμένου να παίρνουνε δεύτερο μηνιαίο εισόδημα αρχίζει να μετρά από εκείνη την στιγμή.
Τι γίνεται αν δεν πληρώσει ένα μέλος την εγγραφή του ;
Υπάρχει μια προθεσμία 1 μηνός αλλά αν δεν πληρωθεί και δεύτερη δόση στη σειρά το μέλος παύει να είναι μέλος. Το project πρέπει να τρέξει και είναι προς το συμφέρον όλων των μελών το club να αποτελείτε από μέλη που είναι συνεπή στην ελάχιστη υποχρέωσή τους. Άλλωστε 3 ευρώ είναι ένα ποσό που και μαθητής λυκείου μπορεί να εξασφαλίσει σε μηνιαία βάση.
Μπορεί ένα μέλος να γίνει συνεργάτης ;
Ασφαλώς και μπορεί αρκεί να μην έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις.
Πως πληρώνει ένα μέλος την συνδρομή ;
Το κάθε μέλος πληρώνει την συνδρομή του απευθυνόμενος στο συνεργάτη που τον έγραψε ως μέλος. Αυτό θα γίνεται έως ότου ολοκληρωθούν οι συνεργασίες με τις τράπεζες για πληρωμή μέσο αυτών είτε με κατάθεση είτε ηλεκτρονικά.
Απόδειξη θα παίρνουν τα μέλη για την συνδρομή τους ;
Ασφαλώς και θα παίρνουν μία φορά το χρόνο για όλο το ποσό που θα έχουν πληρώσει στο χρόνο αυτό και που θα είναι 8+11*3=41 ευρώ.
Πότε θα αρχίσω να παίρνω το μηνιαίο εισόδημα ;
Το μηνιαίο εισόδημα σύμφωνα με το πλάνο που έχει γίνει και με τους στόχους που έχουν τεθεί σε αυτό θα αρχίσει να δίνεται σταδιακά σε όλα τα μέλη με σειρά προτεραιότητας εγγραφής περίπου στα 13 χρόνια από την στιγμή που θα ξεκινήσει το club να επενδύει και θα ξεκινά από τα 200 ευρώ με προβλεπόμενες αυξήσεις. Για τα ιδρυτικά μέλη ξεκινά από τα 10 χρόνια και σε 7 χρόνια από το σημείο αυτό το μηνιαίο εισόδημα προβλέπεται να έχει φτάσει στα 600 ευρώ με πρόβλεψη για νέες αυξήσεις.
Το δικαιώματα ενός μέλους μπορούν να μεταβιβαστούν ;
Ασφαλώς αρκεί ο κληρονόμος του να είναι από 16 ετών και πάνω. 
Μπορεί ένα μέλος να προπληρώσει την συνδρομή του για επόμενους μήνες ;
Ασφαλώς αλλά με ανώτατο όριο τις συνδρομές ενός έτους. Δεν δεχόμαστε δηλαδή συνδρομές για παραπάνω από 12 μήνες.

Επιθυμώ να γίνω μέλος

Γίνετε μέλη στο PROSPECT Club of Benefits και απολαύστε τα οφέλη